top of page

Creativiteit is een bron van inspiratie, innovatie en natuurlijk genot. In de YOU CREATE workshops organiseren wij een speeldag voor jou op de werkplek van een artiest of maker, waar jij de kracht van jouw verbeelding zult herontdekken.

 

Omdat deze workshop op maat is gemaakt, zullen we elkaar eerst wat beter moeten leren kennen. We willen graag meer weten over jou en jouw team. Wie zijn jullie en hoe werken jullie samen? Aan de hand van deze informatie plannen wij een fantastische workshop.

 

We kiezen een artistieke taal die goed bij jou past, en kiezen een artiest of maker binnen die discipline. Je gaat vervolgens bij hun op bezoek in hun studio, theater of dergelijke werkruimte. Daar wordt je begeleid in een serie oefeningen, spelletjes en activiteiten. Denk jij in bewegingen, beelden, geluiden of geuren? Laat jij jezelf, en anderen, fouten maken? Hoe kan je meer speelse energie opwekken in jouw werkleven?

 

Door je uit te nodigen om een kijkje te nemen in de wereld van een creatieveling, laten we jou zien wat jij nodig hebt om zelf te creëren. Samen bedenken we manieren waarop jij jouw natuurlijke behoefte aan speelsheid op jouw normale werkplek op de lange termijn voldoening kan geven. Zo zul je productiever, energieker en gelukkiger terugkeren naar kantoor.

Check out our other workshops:

Lees hier meer over onze andere workshops:

The AUTHENTICS is een communicatie coaching bedrijf in Amsterdam. Wij geven vijf workshops, waaronder YOU CREATE.

Gerelateerde video's en filmpjes:

 

unleash your imagination

YOU CREATE

bottom of page