top of page

WIE WIJ ZIJN

Een communicatie coach, een theatermaker en een filmmaker ontmoetten elkaar in Amsterdam. Ze ontdekten een gedeelde passie voor communicatie en creativiteit. Ze droomden ervan om iets unieks te bouwen, zodat ze de hun gezamenlijke kennis ook met anderen konden delen.

Zo ontstond The AUTHENTICS.

 

Wij werken met een vast team maar gaan ook veel samenwerkingen met artiesten en gast coaches uit een breed scala disciplines aan. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem contact op.

FELIX RITTER

Felix is een communicatie coach en dramaturg.

 

Hij is in Duitsland geboren en opgeleid, en studeerde Filosofie aan de JW Goethe Universiteit voordat hij de wereld van theater insprong. Hij deed een opleiding met Theater L’Opprime in Frankrijk en een Master of Applied Theatre Research in Gießen.

 

Felix werkte als regisseur, waarna hij naar Amsterdam verhuisde. Daar focusde hij zich op dramaturgie, een belangrijk deel van performance en storytelling.

 

Felix ontdekde zijn aanleg voor communicatie training toen hij werd gevraagd lutherse dominees in public speaking skills te coachen. Sindsdien heeft hij software engineers, universiteitsprofessoren, managers en salesteams gecoached.

 

Talen: Duits, Nederlands, Engels, Frans

Leuk weetje: Felix is de zoon van een priester

www.felixritter.de

  • Felix's LinkedIn
MARTA PISCO
  • Marta's LinkedIn
  • Marta's Twitter

Marta is a personal development coach and theatre maker.

 

Born in Portugal and, following a degree in Architecture in her home country, she moved to the Amsterdam in 2003 to complete a Master of Theatre at DasArts.

Since then she has worked as a teacher, performer, producer and curator in both the Netherlands and Brazil. Whatever the field, Marta's projects always involve intercultural communication. One project she is particularly proud of is Green Monster, which saw her travelling to Aleppo, Beirut, Amsterdam and Luxembourg. 

Her training as a coach began in 2011 at the New School for Communication in Amsterdam, alongside Felix. 

Languages: Portuguese, Dutch, English, Spanish, French, Italian

Fun fact: Marta is famed for her chocolate cake

SUSANNA BRENNER

Susanna is een beeldend kunstenaar, filmmaker en media presence coach. 

Ze is geboren in Duitsland, waar ze haar onderwijs als goudsmid begon. Ze verhuisde naar Nederland om daar haar studies te vorderen. Ze heeft een Bachelor in Kleinkunst van de Gerrit Rietveld Academie, en een master in Kleinkunst van het Piet Zwart Instituut.

Haar werk als artiest is multidisciplinair, maar film is haar hoofdzakelijke focus. Ze heeft een passie voor het inzoomen op de details, zonder het geheel uit oog te verliezen.

Susanna is medeoprichter van VideoMachas, een videocontent productie bedrijf in Amsterdam. Klanten zijn onder anderen Het Concertgebouw en de Nationale Opera. 

Languages: German, Dutch, English, Bavarian

Fun fact: Besides shooting with cameras, Susanna is also skilled with an air rifle.

http://www.videomachas.com

  • Susanna's LinkedIn
bottom of page