top of page

The AUTHENTICS is een business en soft skills coaching bedrijf in Amsterdam. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van communicatie training, en we delen onze kennis graag met je! 

Je kunt uit de volgende vijf workshops kiezen:

Click op de boxjes om meer over onze workshops te leren, of scroll naar beneden voor meer over onze visie.

This is how we start

This is how we start

Het is best indrukwekkend als een spreker de perfecte TED Talk technieken beheert. Maar mensen aanleren hoe ze anderen moeten nabootsen vinden wij niet interessant. Wij vinden jou juist interessant. Jouw persoonlijkheid, de dingen die je uniek maken. Onze focus ligt op authenticiteit. Want dat is pas boeiend.

 

Wij hebben vijf workshops ontwikkeld waarin jij jouw talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. Deze workshops zijn allemaal in zowel individueel als groepsformaat beschikbaar. Voor persoonlijke groei of team-building.

 

Onze training is vooral creatief, speels en aanmoedigend. We passen elke workshop aan zodat deze jouw benodigdheden goed tegemoet zal komen.

 

Meer weten? Op deze site vind je alle informatie over onze workshops en het AUTHENTICS team. Zit de informatie die je zoekt er niet tussen? Stel ons gerust al je vragen, we horen graag van je.

bottom of page