top of page

 

define your company's mission

YOUR STORY

Als je effectieve marketing en bedrijfscommunicatie wilt, dan is een duidelijke brand identity cruciaal. Het verhaal en de visie van jouw bedrijf moeten helder zijn, als je potentiële klanten, werknemers en shareholders ermee wilt overtuigen. In de YOUR STORY workshop onderzoeken wij de identiteit van jouw bedrijf en hoe je dat verhaal communiceert.

 

Samen gaan we diep graven in the story van jouw bedrijf. Hoe is het allemaal begonnen? Welke weg heeft het bedrijf sindsdien afgelegd? Wat is nu jullie plek in de wereld? We gaan naar de kern van wat jullie doen en waarom jullie het doen.

 

Je gaat werken met storytelling oefeningen, zodat je jouw bedrijfsvisie op een boeiende en inspirerende manier gaat vertellen. Storytellers weten beslissingen te nemen in het moment. Ze passen zich aan en gieten hun informatie in verschillende vormen, afgezien van de specifieke omstandigheden waarin ze zich bevinden. Jij leert jouw verhaal en jouw verteltechnieken ook aan te passen, zodat je iedereen kunt inspireren met jouw visie. 

Je zult geen gebruik meer hoeven maken van clichés en sales-pitch teksten, maar gaat met oprecht enthousiasme een verbintenis aan met jouw publiek.

The AUTHENTICS is een communicatie coaching bedrijf in Amsterdam. Wij geven vijf workshops, waaronder YOUR STORY.

Lees hier meer over onze andere workshops:

Gerelateerde video's en filmpjes:

bottom of page