top of page

WORKSHOPS

Als het gaat om sterke, duidelijke en engagerende communicatie, staat authenticiteit centraal. Daarom is authenticiteit de kern van onze vijf workshops.

 

The AUTHENTICS heeft deze workshops in zowel individueel als groepsformaat ontwikkeld. Ons team is werkzaam in business training, theater, film, marketing, public speaking en vocal coaching. Die disciplines zie je allemaal terugkomen in de workshops. Onze workshops zijn custom-made;  we passen ze aan de hand van jouw behoeftes aan.

Heb je een vraag over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@theauthentics.nl.

stand up and inspire

In onze YOU PRESENT workshop zal je verschillende manieren ontdekken om een idee op boeiende wijze te communiceren. Daarnaast zul je werken aan relaxte en authentieke stage presence.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten waardoor anderen naar jou willen luisteren? En hoe kan je de content van een speech aanpassen zodat het interesse in jouw publiek opwekt? 

 

Wellicht wil je aan een specifieke speech werken, je plankenkoorts confronteren of simpelweg jouw bestaande presentatieskills wat opfrissen. Wij passen deze workshop graag aan aan jouw behoeftes.

communicate your company's mission

In de YOUR STORY workshop verdiepen we ons in de identiteit van jouw bedrijf. Je zult leren hoe je het verhaal van jouw brand op een inspirerende wijze kunt communiceren.

 

Wat doet het bedrijf en waarom? Wat is jullie missie? Wat zijn jullie dromen voor de toekomst?

 

Deze workshop is bedoeld voor nieuwe ondernemers die hun ideeën willen definiëren, én voor degenen die al een tijdje in the game zijn die hun focus willen aanscherpen.

 

"A story is data with a soul", zeggen wij. Laten we samen jouw verhaal de ziel inblazen.

unleash your imagination

Creativiteit is de sleutel tot succes. Het schept nieuwe ideeën, inspireert tot innovatie en is goed voor de ziel. In de YOU CREATE workshop zul je verbinden met je verbeelding.

 

YOU CREATE is onze meest op maat gemaakte workshop. Nadat een grondige kennismaking, gaan wij op zoek naar een artiest waar we jou of jouw team aan koppelen. 

 

Je gaat naar een studio, repetitieruimte of atelier en krijgt letterlijk een speeldate met een artiest. Zo kom je in contact met het spelen, het maken en het plezierig te werk gaan. Daarna begeleiden we je die speelsheid in de context van je werk te integreren.

engage through the camera lens

 

In de YOUR VIDEO workshop krijg je eerst een leuke, intensieve media training. Daarna produceren, filmen en bewerken we een kort contentfilmpje van je, wat jij dan voor je eigen doelen kunt gebruiken.

 

Videocontent is tegenwoordig de belangrijkste schakel van de marketing ketting, en de toekomst van bedrijfscommunicatie? Die speelt zich af op beeld.

 

Kinderen groeien tegenwoordig op met nul camera gène, maar wij volwassenen? Wij zijn het nog niet helemaal gewend. Toch is de camera niet iets om bang voor te zijn.

 

YOUR VIDEO leert je hoe de camera lens de realiteit vertekent, en hoe jij je in reactie op die vertekening kunt aanpassen. Zodat het beeld van jou authentiek blijft.

face to face communication

In de YOU CONVERSE workshops nemen we een kijk naar jouw face to face communicatie.

 

Een groot gedeelte van wat je tijdens een gesprek communiceert, zeg je niet met woorden. In YOU CONVERSE leer je over lichaamstaal; hoe je het leest en hoe je het kan gebruiken om anderen te inspireren. Ook zul je kijken naar taalgebruik en leer je pakkende vragen verzinnen.

 

Hoe kan je een gesprekspartner geruststellen? Hoe ga je om met agressie, verzet, afleiding of verveling?

 

In de YOU CONVERSE workshop leer je authentiek over te komen tijdens het netwerken, en aardig maar vastberaden tijdens het brengen van slecht nieuws. En het belangrijkste; je zult verliefd worden op the art of conversation.

Please reload

bottom of page