top of page

In de YOU CONVERSE workshops onderzoeken we de elementen die nodig zijn voor soepele en boeiende interpersoonlijke communicatie. Je leert jouw lichaam als partner te zien tijdens gesprekken, zodat je altijd het gevoel krijgt back up te hebben.

 

Tijdens gesprekken speelt lichaamstaal een enorme rol. In deze workshop nemen we een kijk naar hoe jij lichaamstaal interpreteert en gebruikt. Krachtige communicatie gaat niet alleen om het nemen van een sterke fysieke positie en het verklaren van jouw mening (alhoewel dit soms wel effectief kan zijn). Er zijn manieren waarop jij fysiek energiek, enthousiast en zelfverzekerd over kan komen zonder dat je doet zwichten!

 

Zodra je op je gemak bent met jouw lichaam en de rol die jouw lichaam speelt in face to face communicatie, kunnen we ook aanpassingsvermogen toevoegen aan jouw gespreksvaardigheden. Je wordt een betere luisteraar en kan je beter aanpassen.

 

YOU CONVERSE zal je leren hoe je anderen kan motiveren uit hun comfort zone te stappen. Het zal je helpen handelen in momenten van conflict of bij het brengen van slecht nieuws. En het zal je de skills geven om jezelf sterk én gracieus te doen gelden in discussies, debatten en vergaderingen.

Lees hier meer over onze andere workshops:

The AUTHENTICS is een communicatie coaching bedrijf in Amsterdam. Wij geven vijf workshops, waaronder YOU CONVERSE.

Gerelateerde video's en filmpjes:

 

face to face communication

YOU CONVERSE

bottom of page