top of page

In de YOUR VIDEO workshop onderzoeken wij de skills die nodig zijn voor een overtuigende presentatie van jou en jouw bedrijf op beeld. We eindigen met een (optionele) filmshoot, waarin we een mooie, contentrijke en authentieke film statement van jou of jouw bedrijf maken.

 

Effectief met een persoon of een heel publiek via een scherm kunnen communiceren wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Interviews en vergaderingen worden steeds vaker via apps zoals Skype gehouden, en het belang van het geschreven woord en de fotografie zijn qua marketing door videocontent gepasseerd. Het belang van charisma op beeld blijft toenemen.

 

Maar cameras creëren een vertekend beeld, en in de camera kijken terwijl je praat kan erg onnatuurlijk voelen. Onze filmmaking en coaching experts zullen je laten zien hoe je jezelf richting de camera beter kunt presenteren. Je leert jezelf aanpassen voor die vertekening zodat je natuurlijk en authentiek overkomt.

 

We nemen een kijk naar hoe je de content van je presentaties kunt aanpassen, hoe je jezelf op beeld kunt neerzetten en hoe je je fysieke communicatie kunt aanpassen als de camera op jou gericht is.

 

En dan creëren, filmen en bewerken van een scherpe contentfilm van jou of jouw bedrijf, waar je een social media campagne mee kunt starten of die je als content voor je website kunt gebruiken. Content video's van voorgaande klanten vindt je hier.

Lees hier meer over onze andere workshops:

The AUTHENTICS is een communicatie coaching bedrijf in Amsterdam. Wij geven vijf workshops, waaronder YOUR VIDEO.

Gerelateerde video's en filmpjes:

YOUR VIDEO

 

engage through the camera lens

bottom of page